for bad bots
1 / 1

News

Wordt online curator..

December 1, 2017 - Gabriëlla Cleuren

Stel je eigen Cleuren tentoonstelling samen en schrijf over je visie en keuze. Krijg toegang tot de hele Cleuren collectie en maak je hoogstpersoonlijke online gallerij. Hoe? 

U krijgt toegang tot alle werken van een bepaalde serie via de website door contact op te nemen met gaby@gabycleuren.com, wij sturen u graag de verdere voorwaarden.

Bent u op zoek naar een kunstenaar met een heel eigenzinnige visie op deze woelige tijden? Een kunstenaar met zeer krachtige authenticiteit? Neem even de tijd om Gabriëlla Cleuren te ontdekken. Het loont de moeite.

De drijfkracht achter Gabriella's werk is de herinnering van zowel de innerlijke als de externe wereld die ze ervaart in de 21e eeuw. Het innerlijke is gevuld met gedachten, gevoelens, overpeinzingen en analyses.

Het externe is gevuld met (meestal gewelddadige) beelden van onze maatschappij, gekleurd door politieke en internationale gebeurtenissen, geselecteerd uit de media. Een Goyaanse wereld vertaald in een hedendaagse vorm. Lees meer over Gabriëlla's visie: https://www.gabycleuren.com/biography

Gedurende 50 jaar bouwde Gabriëlla gestaag haar werk uit om haar visie en techniek uit te puren waarbij ze ook sterk beïnvloed is door hedendaagse ontwikkelingen in de IT.

Gabriëlla (°1942 - Klein-Spouwen, België)) studeerde Noorse kunst en muziek aan de universiteit van Oslo. Ze woonde op het smaragdgroene eiland Bonaire (Nederlandse Antillen). Wat zich vandaag nog steeds vertaalt in haar kleurgebruik. Tevens verbleef ze enige tijd in Hamburg (Duitsland), waar ze deel uitmaakte van de Seevetaler Künstler. Sinds 1997 woont en werkt ze in Sint-Niklaas (België). Ze volgde schilder- en tekenkunst en beeldhouwen aan de academies van Hasselt en Sint-Niklaas. 

 


Back to News